за бизнеса | за дома | национален номер: 0700 20204

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
Национален телефон за поръчка на бутилки: 0700 20 204ОБЩЕСТВО
ВИ - ГАЗ разпространява зелена енергия.ПРИРОДА
Уважението към околната среда е част от цялостната политика на фирмата.ВИ - ГАЗ България

От юни 2007 година "ВИ - ГАЗ България" ЕАД продава газ пропан-бутан на българския пазар под марката ВИ-ГАЗ и развива като основни направления продажбите на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в резервоари, както и втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в бутилки от 10 и 20 кг.

Защо газ?

Доставката на пропан-бутан и пропан в резервоари и бутилки дължи своята популярност на многото си преимущества – автономно, сигурно и икономично енергоснабдяване, което може да бъде използвано във всяка точка от страната, дори и на места, където липсва електрозахранване. С използването на пропан-бутан може да се осигури енергия за отопление, за получаване на топла вода, за готвене, както и за улесняване на работния процес в над 2000 сфери от промишлеността, селското стопанство и туризма.

Актуално

Препоръки за използване на бутилки пропан-бутан

Препоръки за използване на бутилки пропан-бутан

Уважаеми потребители, С настъпването на отоплителния сезон бихме желали да Ви напомним да спазвате препоръките по безопасност за използване на бутилки с пропан-бутан.
Вижте повече...
ВИ-ГАЗ БЪЛГАРИЯ ЕАД е новото ни име

ВИ-ГАЗ БЪЛГАРИЯ ЕАД е новото ни име

Уважаеми Партньори, Бихме желали да Ви уведомим, че считано от 12.03.2013г. Витогаз България ЕАД има вписана в Търговския регистър промяна в името на дружеството (още…)
Вижте повече...
Сезонът започва по-рано с терасен отоплител от Витогаз

Сезонът започва по-рано с терасен отоплител от Витогаз

Търсите решение за разширяване на Вашето заведение през хладните месеци, но без скъпи и прашни ремонти? ВИ - ГАЗ предлага на Вашето внимание терасен отоплител Витогаз (още…)
Вижте повече...
Пропан в бутилка от 10 килограма

Пропан в бутилка от 10 килограма

Скъпи Клиенти, Навън застудя, а знаете ли кой е най-ефективният източник на енергия? Днес предлагаме на вашето внимание един специален жест към всички настоящи и бъдещи клиенти (още…)
Вижте повече...