Демакс АД

Красимир Николов, Демакс АД:

Съвместната ни работа с V-Gas е сигурна и спокойна.

Демакс АД

За нашия клиент Демакс АД:

Демакс е едно от най-модерните частни полиграфически предприятия в България със седалище в София и персонал от над 400 души. Основано през 1992 г., днес то включва четири дъщерни фирми. Сред акцентите от портфолиото на компанията са секюрити печат, лицензирано производство на формуляри, ценни книжа и документи, проектиране и производство на холограми, производство на самозалепващи продукти посредством флексо печат, производство и персонализация на пластмасови карти, дигитален печат и сито печат. Тъй като в съвременната реалност полиграфията не се ограничава само до отпечатването на информация, а изисква обработка и съхранение на данни, това доведе до тясното обвързване на Демакс с информационните технологии и създаването на ИТ решения за управление на данни и на работни процеси.

Разговаряме с г-н Красимир Николов – началник склад Демакс АД

 

Радваме се, че от близо 2 години работим с Демакс АД. Как разбрахте за услугите ни?    

V-Gas е известен доставчик в България на продуктите, които ползваме в нашата дейност. Разчитаме на вас най-вече заради коректното представяне и осъществяване на доставките. Също така поддържаме постоянни и директните контакти с представителя на  V-Gas г-н Стоянов.

 

Как допринасят предоставените от V-Gas услуги и продукти за компанията Ви?            

Съвместната ни дейност е сигурна и спокойна.

 

Имате ли препоръки към нас?                                                                                      

Бъдете все така отзивчиви и коректни към клиентите си! Вярвам, че ще продължим съвместната си дейност с още по-добро и отговорно отношение при решаването на нови проблеми.

Благодарим, вярваме че ще е така!