Предпочитате ли по-екологична енергия за вашия бизнес?

Ако отговорът ви е „Да“, запознайте се с предимствата на пропан-бутана (LPG) за вашия бизнес

Ако притежавате бизнес, свързан с големи разходи за енергия, и искате да преминете към по-ефективно гориво, тогава оптималното решение за организацията ви е използването на пропан-бутан.  В сравнение с други, масово използвани горива, LPG отделя по-малко въглерод, което го прави много по-чист. Употребата на пропан-бутан е надежден и безопасен енергиен източник с широко приложение. Друго предимство при избора на LPG пред други опции за отопление е безпроблемният и лесен процес на изграждане на газови инсталации.

Пропан-бутан – екологичното гориво. V-Gas вашият партньор в преминаването към LPG.

Нашият екип от експерти с дългогодишен опит в индустрията ще ви осигури правилната горивна система, подходящото оборудване и ще се погрижат за лесното осъществяване на цялостния процес – от проучване на нуждите на клиента през монтажа на резервоара и узаконяване на инсталацията до редовните доставки на пропан-бутан и чист пропан. По този начин даваме най-доброто решение за осигуряване на енергия в различни промишлени сектори, селското стопанство и други отрасли.

Предпочитате ли по-екологична енергия за вашия бизнес?

 

Ето само няколко от предимствата на пропан-бутана:

  • Плащате единствено за това, което потребявате. Не сте зависими от топлофикационни дружества, тромава администрация и чести аварии.
  • Намалявате въглеродния отпечатък.
  • Осигурявате удължен живот на горивното оборудване за вашия бизнес.
  • Влагате минимални ресурси в поддръжка и се възползвате от по-висока производителност.
  • Разчитате на достъпен източник на енергия, който може да се достави дори на места със слабо изградена инфраструктура.

Сега е моментът да се възползвате от предимствата на пропан-бутана и да разчитате на надежден и гъвкав партньор, който може да предложи най-добрите решения за вашия бизнес – свържете се с експертите на V-Gas на тел.: 0700 20 204 или на email: otoplenie@v-gas.bg

Предпочитате ли по-екологична енергия за вашия бизнес?