Домашна LPG инсталация за удобство и безопасност

Домашна LPG инсталация за удобство и безопасностЗамисляли ли сте се как да използвате енергията вкъщи максимално ефективно, безопасно и природосъобразно? Домашна инсталация, чрез която се отоплявате, подгрявате вода и готвите с пропан-бутан (LPG) е модерното и сигурно решение за Вашия дом.

Живейте природосъобразно

LPG е преди всичко екологично чист източник на енергия. При преминаване към пропан-бутанова домашна инсталация започвате да водите природосъобразен начин на живот, защото спомагате за намаляването на вредните емисии и за поддържането на околната среда чиста и здравословна.

Модерното решение

Преминаването към пропан-бутанова инсталация е лесно и преминава само през няколко стъпки. Високотехнологичните методи за инсталиране на LPG за битови нужди гарантират ефективно функциониране и максимална сигурност при работата на всички уреди и системи. Множество домакинства предпочитат използването на пропан-бутан пред други горива, защото е природосъобразен и могат лесно да прогнозират потреблението си.

Пропан-бутан в нужда се познава

Знаете ли, че известни готвачи от цял свят предпочитат да готвят на пропан-бутан, защото имат плътен контрол върху топлината и продуктите запазват полезните си съставки. Готвенето на газов котлон е икономично и възможно, дори, когато живеете на трудно достъпно и некомуникативно място.

Подгряването на вода с помощта на LPG също има своите предимства. Домашните инсталации заемат много по-малко място от несигурните и скъпи бойлери. Освен това потребителите получавате топла вода бързо и без да се налага да прибягвате до други шумни и бавни инсталации.

Използването на пропан-бутан е изключително ефективно в сравнение с останалите методи за отопление. Например, законът задължава всеки клиент на Топлофикация да заплаща такса подгряване на сградна инсталация, която допълнително повишава месечните му разходи за отопление. При използване на пропан-бутанова система плащате само за реално изразходваната енергия.

Тъй като LPG има широко приложение, можете още да го използвате и за направа на барбекю или когато пътувате с кемпера. А защо не и за домашното огнище? Консултирайте със специалист, който ще Ви обясни как да се сдобиете с красива и безопасна домашна камина, а V-Gas ще поддържа огъня в нея. 🙂

Вземете правилното решение за ефективно и екологично отопление във Вашия дом! Свържете се с нашите експерти на тел.: 0700 20204, за да разберете как точно можете да преминете към пропан-бутанова домашна инсталация!