Вече 25 години зареждаме успеха ви

По повод 25-годишнината ни като лидер на българския пазар за пропан-бутан ви запознаваме с основните ни постижения и ключови принципи, които неотклонно следваме.

Ще продължаваме да предоставяме:

Висококачествени продукти и услуги: Печелим доверието на клиентите си благодарение на коректността си и оптималното качество на продуктите, които предлагаме. Така постоянно се стремим да надминем очакванията и да установим нови стандарти в индустрията.

Безопасност: Безопасността е приоритет номер 1 за нас. Въвели сме и следваме стриктни протоколи и процедури за безопасност във всички наши оперативни процеси, за да гарантираме благополучието на нашите клиенти, служители и партньори.

Грижа за хората и околната среда: Нашите устойчиви практики и инициативи за опазване на природата, както и предоставянето на продукт, щадящ околната среда, изразяват ангажираността ни да оставим положителен отпечатък в света около нас.

Вече 25 години зареждаме успеха ви

Отбелязваме:

Увеличаване на приходите: През годините нашите постоянни усилия и силна позиция на пазара доведоха до впечатляващи резултати. С приходи над 1,7 милиарда лева, затвърдихме позицията си като лидер в индустрията на ВВГ.

1 300 000 тона продажби на пропан-бутан: Чрез развитата ни национална дистрибуционна мрежа, гарантираме, че нашите продукти са широко достъпни и могат бързо да достигат до клиентите ни в цялата страна. Надеждността на доставките и отличното ни обслужване допринесоха за продажбата на над 1 300 000 тона ВВГ като сме сигурни, че тази цифра ще расте интензивно и в бъдеще.

250 000 бутилки, пуснати на пазара: Гордеем се, че осигуряваме удобни и ефективни решения на нашите клиенти. С предоставяне на над 250 000 бутилки на пазара, отговаряме на нарастващото търсене на V-Gas продукти, позволявайки на частни клиенти и организации да се възползват от предимствата на пропан-бутана оптимално.

50 компетентни и мотивирани служители: Постигаме успехи изцяло заради нашия отдаден екип. Грижим се за служителите си и се стремим към непрекъснато подобряване на оперативната ефективност.

Продължаваме да гледаме смело към бъдещето; да се стремим да надминаваме очакванията на клиентите ни, гарантирайки качество, безопасност и коректност. Благодарим на всички, които бяха част от нашия успех и очакваме нови постижения.

Вижте поздрава на първия ни изпълнителен директор – Арманд Луменс: