Гордеем се с постигнатото през 2018 г.

В навечерието на новата година, екипът ни направи равносметка за постиженията си за изминалата 2018 г. и си постави още по-високи цели за следващите 12 месеца. Вярваме, че заедно с вас – нашите клиенти и партньори, ще успеем!

А ето с какво можем да се похвалим от постигнатото през изминалата година:

Гордеем се с постигнатото през 2018 г.

  • През януари 2018 г. получихме първата партида от 1 500 броя чисто нови газови бутилки. До края на годината броят на подновените газови бутилки ще надвиши 7 000. Те отговорят на нуждите, породени от увеличеното търсене на услуги и продукти от компанията.
  • През изминалата година закупихме и 3 000 нови газокарни бутилки за нашите потребители, което отговаря на 15% от целия сбор бутилки за газокари. Планираме през 2019 г. да обновим с поне още 20% бутилките за газокари, като с това ще гарантираме на потребителите бутилка с вътрешна повърхност, отговаряща на най-високите им изисквания!
  • От 2018 г. вече предлагаме на пазара нови 50 литрови бутилки с пропан-бутан за нуждите на производителите на череши, праскови, ягоди и други насаждения. Бутилките се използват от подгряващи машини, за да осигурят топъл въздух и да защитят растенията от измръзване и слана именно по време на преходните сезони, за които са характерни големи температурни разлики.
  • Предлагаме още един нов продукт – транспортируем 760 литров резервоар за пропан-бутан, който често се използва в сферата на селското стопанство. Този тип вертикални резервоари често се използват за захранване на горелки, които се грижат за унищожаването на плевелите, като по този начин се избягва използването на препарати.
  • Зарадвахме и къмпингарите с уникалните V-Gas Mini – практични и надеждни малки бутилки с бутан. Малките енергийни източници съдействат за бързо приготвяне на храна и затопляне на напитки. Те са незаменим помощник при дълги пътувания, строителни и ремонтни дейности или продължителна работа в полеви условия.
  • Изпълнителният ни директор Ангел Ангелов се включи в Конгресът на Европейската LPG асоциация за 2018 г. в Монако. На него присъстваха над 100 иновативни компании от цял свят, опериращи с пропан-бутан, сред които и V-Gas.
  • 98% от клиентите на V-Gas ценят компанията заради сериозност, отговорност и ангажираност при изпълнение на поетите ангажименти. Това показва проучване, което проведохме сред близо 50 клиенти на компанията.

През 2019 г. продължаваме само напред и нагоре! Очакваме Вашите препоръки, мнения и предложения към компанията на имейл: customer.service@v-gas.bg.