Кой е най-ефективният начин да задържите топлината във Вашия дом?

Ако все още не сте се снабдили с газова инсталация за дома, сигурно вече са ви „сурвакали“ с високи сметки за ток, парно и вода. Време е да потърсите по-ефективен начин да задържите топлината вкъщи и да оптимизирате разходите за енергия. Ето и предимствата и недостатъците на най-разпространените от тях.

Лесно, но слабо ефективно решение: Запълнете пространството между дограмата и прозореца със силикон.

What Is the Most Effective Way to Keep Your Home Warm?

По този начин ще спрете излизането на топъл въздух извън дома ви. Запълването изисква време и старание от ваша страна, но няма да е необходимо да инвестирате голям финансов ресурс.

Резултат: температурата в помещението ще се повиши само с един-два градуса и то, ако дограмата ви е стара.

Ефективно, но трудоемко и рисково решение: Изолация на стените

What Is the Most Effective Way to Keep Your Home Warm?

Топлината в жилището се губи не само през прозорци и врати, но и през студените стени. Добре направената изолация намалява този процес значително, но изисква време и ресурс.

Резултат: намалява се разликата в температурата между вътрешната и външната страна на стените, но трябва да се доверите на опитни майстори или фирма. Процесът по поставянето на топлоизолация е възможно да доведе до допълнителни ремонтни дейности.

Оптималното решение: Домашна газова инсталация

What Is the Most Effective Way to Keep Your Home Warm?

Ако търсите дългосрочно и ефективно решение на проблем с високите битови сметки и оптимално използване на енергийна ефективност, преминете към домашна газова инсталация от V-Gas. Чрез нея лесно и сигурно ще се отоплявате, подгрявате вода и готвите с пропан-бутан (LPG).

Резултат: При преминаване към LPG инсталацията, вие:

  • можете да прогнозирате потреблението си;
  • винаги разполагате с топла вода, без да се налага да инвестирате в други несигурни, шумни и бавни уреди;
  • разчитате на чиста енергия дори на трудно достъпни места;
  • започвате да водите природосъобразен начин на живот, защото спомагате за намаляването на вредните емисии и за поддържането на околната среда чиста и здравословна.

Запознайте се подробно с инсталациите, които предлагаме тук или директно се свържете с нас на национален номер: 0700 20204 или на 0882 977 459.