Нови 50 литрови бутилки от V-Gas за защита на овощни насаждения

Нови 50 литрови бутилки от V-Gas за защита на овощни насажденияV-Gas вече предлага нови 50 литрови бутилки с пропан-бутан за нуждите на производителите на череши, праскови, ягоди и други насаждения. Бутилките се използват от подгряващи машини, за да осигурят топъл въздух и да защитят растенията от измръзване и слана именно по време на преходните сезони, за които са характерни големи температурни разлики. Благодарение на затоплянето с пропан-бутан се намалява влажността и цветовете на насажденията са предпазени от измръзване. По този начин се осигурява по-добро залагане на плодовете, независимо от по-ниските температури в периода на опрашване.

Селскостопанските машини, които защитават овошките от слана разполагат с газова горелка и вентилатор, издухващ топлия въздух. Те регулират температурата, която се повишава за кратко и след това пак се понижава. Така се гарантира защита чрез много по-малко енергия, отколкото при други системи за непрекъснато поддържане на температурата над критичните стойности.

За да са максимално ефективни, новите 50 литрови бутилки на V-Gas разполагат с ръчен спирателен газов вентил. Характеристиките им са следните:

  • Нетно тегло на газа: 20 кг
  • Тара на бутилката: ~ 18 кг
  • Височина: 74.2 см
  • Диаметър на тялото: 36 см

Бутилките притежават Декларация за съответствие с директивата за транспортируемите съдове под налягане, която е достъпна при поискване.

Точно сега е моментът да се сдобиете с качествени и надеждни газови бутилки от V-Gas, които да използвате за подгряващите си машини срещу слана! Поръчайте на тел.: 0700 20204 за цялата страна.

V-Gas предоставя новите 50 литрови бутилки срещу паричен депозит.