Посрещаме 2021 г. с висококачествени композитни бутилки от ново поколение

Олекотените бутилки с вместимост 33 л. са производство на доказания лидер в бранша – норвежката фирма Hexagon Ragasco 

 

От началото на 2021 г. ще предлагаме на българския пазар иновативни композитни бутилки, съобразени с най-високите стандарти за качество и безопасност. Цилиндрите са производство на световния лидер Hexagon Ragasco и са с вместимост 33 литра, еквивалент на 15 кг. Иновативните бутилки са изключително леки (празният цилиндър тежи едва 6.3 кг.) и са лесни за пренасяне и съхранение.

Композитните цилиндри за пропан-бутан са модерна алтернатива на стоманените бутилки, отличаващи се с удобство и разнообразни приложения, както в промишлеността и строителството, така и при домашна употреба. Специалната им конструкцията не допуска изтичане на газ и напълно предотвратява възможността за експлозия, затова композитните бутилки са предпочитани за експлоатация на обществени места като увеселителни паркове, фестивали и всякакви мероприятия на открито.

 

Тайната на бутилките, които ще предоставяме, е в конструкцията и начина на изработка. Те се съсредоточават в усъвършенствани полимерни и композитни материали за безкомпромисна безопасност и качество, съчетани с елегантен дизайн и иновативни технологии. Композитните бутилки на Hexagon Ragasco са предпочитан избор на милиони потребители по цял свят, защото са:

  • безопасни
  • изключително леки
  • по-лесни за транспортиране и съхранение
  • по-здрави и издръжливи
  • полупрозрачни (лесно може да се установи количеството оставащ пропан-бутан)

За разлика от стоманените бутилки, композитните не хващат ръжда, почистват се лесно, с по-добър дизайн са и не е необходимо скъпо подновяване, тъй като качествата им се запазват дори след 12 000 презареждания. Освен това, те са проектирани да работят при всякакви метеорологични условия от -40 ° C (антарктически региони) до +65 ° C (пустинни региони), доказвайки широкото си приложение.

Нов стандарт за безопасност

Специалната направа на бутилките предотвратява експлодирането им дори, когато се съхраняват няколко в близост една до друга. Това се дължи на иновативна технология, при която пластмасовите части в цилиндъра се стопяват първи, за да може газът да се освободи безопасно преди повишаване на налягането.

Вижте повече във видеото:

За фирмата производител

Hexagon Ragasco е международен лидер в производството на композитни бутилки за пропан-бутан. Заводът на Hexagon Ragasco в Рауфос, Норвегия, е оборудван с най-модерните технологии в света. Иновативните решения на компанията са известни с качеството и безопасността си, както и с това, че щадят околната среда. Hexagon Ragasco оперира на пазара от 2000 г. и предоставя продукти и услуги на газови компании, частни и държавни дистрибутори, както и на крайни клиенти.

Очаквайте новите висококачествени композитни бутилки от V-Gas още в началото на 2021 г.! Следете уебсайта ни и нашата Facebook страница за подробности относно къде можете да ги намерите и как да поръчате.