Специално събитие по случай 25 години V-Gas

Освен световния ден на пропан-бутана и юбилея ни, отбелязахме старта на проекта за удвояване на складовия обем в с. Бенковски

Точно на 7 юни, Световния ден на LPG, отбелязахме със специално събитие 25 години от създаването на V-Gas заедно с екип, партньори и приятели. На събитието, което се проведе в голф клуб „Св. София“, присъстваха близо 200 гости – служители на V-Gas и представители на големи международни компании, както и на местни бизнеси, използващи пропан-бутан за различни цели (автогаз, газокари, дистрибуция на бутилки за домакинството и др.).

Освен музика на живо, програмата включваше и интересни демонстрации на готвене с пропан-бутан. Гостите се насладиха на освежаващи летни коктейли и имаха възможност да се забавляват с игра на голф. За съжаление на всички присъстващи, силният вятър не позволи издигане на балон с горещ въздух, захранван с пропан-бутан.

Специално събитие по случай 25 години V-Gas

По време на събитието изпълнителният ни директор, Мая Благоева, изрази своите благодарности и поздрави всички гости.

Искам да запазим силата на тези 25 години – да бъдем млади, независимо от възрастта ни; да бъдем смели, независимо пред какво се изправяме; да бъдем устремени към още по-високи резултати и най-вече – никога да не губим вяра в себе си, защото сме доказали, че когато сме заедно, винаги успяваме!”, заяви тя.

Сред уважилите събитието, бяха и ключови ръководители от Синергон Холдинг, включително Бедо Доганян (Председател на Надзорния съвет), Марин Стоянов (Изпълнителен директор) и Евгения Славчева (Председател на Управителния съвет). Заедно с почетните гости и служители отбелязахме не само 25 години от успешното ни развитие, но и старта на проекта за удвояване на складовия обем в ГПЗ с. Бенковски (Пловдив), който ще отговаря на повишеното търсене на пропан-бутан и ще помогне да оптимизираме услугите на компанията.

За да изразим благодарността си за подкрепата през годините, всеки гост получи тематичен подарък – комплект за крем брюле с мини LPG горелка и поздравителна картичка с рецепта.

Специално събитие по случай 25 години V-Gas

Изключително сме трогнати и от специалния подарък, предоставен от учениците от ОБУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Априлово под ръководството на директорката г-жа Венета Таскова.

Специално събитие по случай 25 години V-Gas

Искаме да изразим искрена благодарност към всички, които се забавляваха с нас на това специално събитие. Вашата подкрепа ни дава сила да постигаме успехите, които имаме днес. Нека заедно отпразнуваме още 25 години на успех!