Европейският LPG конгрес за 2020 г. ще се проведе в Барселона

33-ият Европейски LPG конгрес ще се проведе на 27 и 28 май в Барселона, Испания. Форумът събира производители, потребители и експерти от цял свят, за да бъде полезен и градивен за всички в сектора, давайки платформа за обсъждане на резултати и перспективи пред употребите на пропан-бутана.

Конгресът ще се разположи на 975 кв. м. площ в бизнес центъра FIRA Barcelona Montjuïc и ще събере над 94 изложителя и над 1 000 високопоставени гости.

Европейският LPG конгрес за 2020 г. ще се проведе в Барселона

Построен през 1929 г., FIRA Barcelona Montjuïc е емблематична сграда, подходяща за провеждане на различни събития. Намира се в центъра на Барселона и е с лесен достъп до летището и публичния транспорт. Мястото е разположено в парка Montjuïc, където посетителите могат да се насладят на зелени площи и културни забележителности като Националния музей на изкуствата в Каталуния (Museu Nacional d’Art de Catalunya).

Европейският LPG форум ще привлече и през 2020 г. компании, представляващи всяко звено от мрежата от дейности, свързани с пропан-бутана, защото:

  • Осъществява връзка сред над 1000 експерта в сектора;
  • Дава възможност за разширяване на партньорската мрежа между организациите и ги запознава с активностите на конкурентите им;
  • Обогатява познанията за пропан-бутана и запознава аудиториите с най-новите тенденции в LPG услугите;
  • Радва се на голямо медийно покритие.

 Още информация за форума можете да намерите тук.