Между 24 и 26 септември ще се проведе WLPGA

Вече са отворени регистрациите за 32-то издание на международния форум, посветен на ползите, иновациите и резултатите от използването на пропан-бутан – World LPG Forum & European Congress. Събитието е едно от най-значимите в сектора и ще се проведе между 24 и 26 септември в Амстердам.

Форумът събира производители, потребители и експерти от цял свят, за да бъде полезен и градивен за всички в сектора, давайки платформа за обсъждане на резултати и перспективи пред употребите на пропан-бутана.

Мястото на провеждане на World LPG Forum & European Congress е RAI Amsterdam. Внушителната сграда е разположена в южната бизнес част на града и е сред най-големите конферентни центрове в Холандия. Намира се само на 8 минути от центъра и на 15 минути от летището. Наблизо са всички забележителности, с които Амстердам се гордее.

Между 24 и 26 септември ще се проведе WLPGA

Международният форум ще обедини две значими събития – Световния LPG форум (World LPG Forum) и Европейския конгрес за LPG (European LPG Congress).

World LPG Forum е известен не само с конференциите си на високото ниво и впечатляващи изложби. Той е арена и за много странични дейности и срещи, които са ползотворни за всяко звено на индустрията.

European LPG Congress се провежда всяка година и привлича компании от цял свят, представители на всяко звено от мрежата от дейности, свързани с пропан-бутана. Представя иновативни продукти и залага на ефективни социални активности.

Разберете повече за форума и начините за регистрация (крайният срок е 10 май 2019 г.) тук.