УУДМАТ

Стоян Георгиев, УУДМАТ ЕООД:
Вашият професионализъм ни убеди, че ще работим дългосрочно.

Разговаряме с г-н Стоян Георгиев – управител складова база София УУДМАТ ЕООД

Моля, представете накратко дейността на компанията.       

Основният предмет на дейност на нашето дружество е внос и търговия с висококачествени материали, предназначени главно за мебелната промишленост. УУДМАТ ЕООД е изключителен представител за България на гръцката фирма за производство на фурнировани плочи с основа МДФ, ПДЧ и шперплат – KALTSIDIS & CO. Директен вносител сме на дървен материал от Европа и Америка, както и развиваме солидна програма за добив и обработка на локални дървесни видове в България. Разполагаме със собствени складови бази, разположени в Пловдив, София, Габрово и с.Баня (община Разлог).

 УУДМАТ

Как разбрахте за услугите на V-Gas?

V-Gas е фирма, която може да обслужи всички наши бази в България, което е основно предимство за непрекъснатия процес на нашата работа. Професионализмът Ви и ангажираността на целия екип – от търговския представител до шофьорите, които ни доставят бутилките, ни убеди, че ще работим дълго заедно. Така, от началото на 2018 г., подписахме дългосрочен договор.

Благодарение на Вашите услуги имаме осигурен непрекъснат процес на работа, повече работни часове на мотокара, което е изключително важно за нас, безопасност и сигурност за продукта!

Какво ще ни пожелаете?

Бъдете здрави и продължавайте да бъдете такива професионалисти!

 

Благодарим, радваме се, че ще работим дългосрочно с Вас!