V-Gas с участие на конгреса на Европейската LPG асоциация (AEGPL) в Монако

V-Gas с участие на конгреса на Европейската LPG асоциация (AEGPL) в МонакоКонгресът на Европейската LPG асоциация за 2018 г. се състоя между 31 май и 1 юни в Монако. На него присъстваха над 100 иновативни компании от цял свят, опериращи с пропан-бутан, сред които и V-Gas. В конференцията на тема „От идеи до решения“ имаше удоволствието да се включи Ангел Ангелов, Изпълнителен директор на „Ви-Газ България“ ЕАД.

Не случайно срещата през 2018 г. се проведе именно в Монако – Княжеството се ориентира към зелените технологии и насърчава екологичните решения и устойчиви инициативи.

Тази година LPG индустрията приветства на откриващата церемония Негово превъзходителство принц Албер II. По време на конгреса се дебатираха най-предизвикателните теми за сектора от експерти, политици и представители на индустрията. Ясно проличаха и ползите за компании, които са склонни да използват LPG в иновативни проекти.

V-Gas с участие на конгреса на Европейската LPG асоциация (AEGPL) в МонакоКонгресът на Европейската LPG асоциация през 2018 г. беше изключително успешен, събирайки над 1000 участници. Както и в предишните издания, събитието включваше и допълнителни инициативи като галавечеря, която се състоя в изключителния Монако яхт клуб.

За да намерите повече информация за Конгреса на AEGPL в Монако, посетете уеб сайта www.aegpl2018.com, където можете да откриете по-подробно резюме на срещата, както и фото галерия от събитието.

Европейски LPG конгрес за 2019 г. ще се състои в Амстердам, Холандия, между 24 и 26 септември следващата година. Изданието ще включи и популярния форум на Световната LPG асоциация. Пълна информация за предстоящото събитие можете да намерите намери тук.

Източник на информация и снимки: AEGPL.eu