Винаги можете да разчитате на V-Gas Mini

Малките бутилки с бутан от V-Gas тежат само 190 гр., но са сигурен помощник дори в полеви условия

За първи път на пазара, V-Gas представя практични и надеждни малки бутилки с бутан. V-Gas Mini са с тегло от едва 190 г., но са неизменим помощник, когато сте сред природата, а искате да сготвите, да изпиете топла напитка или пък ви е необходимо осветление.

Винаги можете да разчитате на V-Gas MiniБутилките са тип флакон с 98% съдържание на бутан и са подходящи не само за къмпингуване и вкусно похапване сред природата. Малките енергийни източници ще ви съдействат и при дълги пътувания, строителни и ремонтни дейности или продължителна работа в полеви условия. В същото време мобилните V-Gas Mini са абсолютно безопасни и не се влияят значително от температурни промени. Те са оборудвани и с т.нар. “gas-stop” система, която позволява преместването им от един уред на друг – например от котлон на горелка.

V-Gas Mini са лесни за пренасяне в различни локации и осигуряват комфорт, при къмпингуване сред природата.

Можете да ги поръчате директно на тел: 0700 20204 или да се сдобиете с тях от най-близката бензиностанция на веригите Shell и PetrolДоставките на адрес се извършват чрез куриерска фирма Speedy и са за сметка на клиента.

Участвайте в играта ни с Camping.bg, за да спечелите V-Gas Mini!