Европейската LPG асоциация (Liquid Gas Europe) избра нов управителен съвет

На 30-тата Генерална среща на LPG асоциацията, която се проведе на 23 май тази година, бе избран нов управителен съвет, който ще ръководи организацията през следващите две години.

V-Gas е член на Liquid Gas Europe заедно с редица национални LPG асоциации; основни европейски доставчици и дистрибутори на пропан-бутан, както и производители на оборудване. С подкрепата на експерти от индустрията, Liquid Gas Europe участва активно в конкретни инициативи и програми за гарантиране на устойчиво, безопасно и ефективно развитие на индустрията  в Европа.

Европейската LPG асоциация (Liquid Gas Europe) избра нов управителен съвет

Esther Busscher е ръководител на отдел „Публични дейности“ в SHV Energy, а преди това заемаше поста заместник-председател на Асоциацията. „Сега е моментът да се обединим и да си сътрудничим като един динамичен и талантлив екип, чиято мисия е да стимулира формирането на европейски политики, които подкрепят използването на пропан-бутан като алтернативна енергия“, сподели Busscher по време на срещата.

Нейният предшественик, Francesco Franchi от Costiero Gas Livorno SpA успешно започна ключови промени в Асоциацията. „Като опитен експерт по европейските въпроси, Esther Busscher е перфектният избор за извеждане на Liquid Gas Europe пред нови перспективи“, заяви Samuel Maubanc, Генерален директор на Liquid Gas Europe.

Членове на новия управителен съвет:

  • Президент, Esther Busscher (SHV Energy)
  • Вицепрезидент, Santiago Perez (Gas Licuado, Spain)
  • Касиер, Silvia Migliorini (Assogasliquidi, Italy)
  • Член, Neil Murphy (UGI International)
  • Член, Natacha Cambriels (Butagaz – DCC)

Източник: AEGPL.eu