Кой е най-добрият начин за отопление на дома Ви?

Кой е най-добрият начин за отопление на дома Ви?Що се отнася до нововъведенията вкъщи, обикновено семейството се колебае преди да предприеме промяна в начина, по който се отоплява. Това е нормално, тъй като е необходимо да се преценят всички плюсове и минуси при преминаване от традиционни начини за затопляне на жилището, готвене и подгряване на вода към модерни технологии, каквато е пропан-бутанова инсталация.

Ето защо, Ви предлагаме лесен и бърз тест, чрез който можете да разберете какво е най-доброто решение за Вашия дом.

Въпроси:

  1. Смятате ли, че сметките Ви за отопление отговарят на реално употребената от домакинството енергия?

ДА               НЕ 

  1. Бързо ли е преминаването от студена към топла вода в дома Ви?

ДА               НЕ

  1. Мислите ли, че обслужването на топлофикационната/газовата компания, която се грижи за отоплението в дома Ви е прецизно?

ДА              НЕ

  1. Не необходимо да плащате допълнително за отоплението на общи жилищни части.

ДА              НЕ

  1. Рядко ли се случва да има проблем с топлоподаването към дома Ви?

ДА              НЕ

Резултати:

Отговорили сте с НЕ на повече от 3 въпроса

Трябва да предприемете навременни мерки за смяна на топлофикационната/газовата компания, която Ви обслужва. Не отлагайте за последния момент, а се свържете сега с нашите експерти на тел.: 0700 20204 и разберете колко е лесно преминаването към пропан-бутанова домашна инсталация. Веднъж взели правилното решение, ще останете доволни от възвръщаемостта на инвестицията, перфектното обслужване и увеличаването на енергийната ефективност във Вашия дом.

Отговорили сте с НЕ на 1-3 въпроса

Недоволни сте от текущия начин на отопление във Вашия дом, но все още не сте сигурни дали има по-добра алтернатива. Помислете колко главоболия и средства ще си спестите, преминавайки към LPG домашна инсталация. Тя може да бъде инсталирана дори на трудно достъпни места и позволява винаги да заплащате само за това, което потреблявате. Освен това готвенето на пропан-бутан е по-вкусно, а затоплянето на водата – по-бързо. Разберете подробности относно преминаването към LPG домашна инсталация тук.

Отговорили сте с ДА на всички въпроси

Ако сте отговорили положително на всички въпроси, то най-вероятно вече сте наш клиент и се възползвате от преимуществата на пропан-бутанова газова инсталация. 🙂 Взели сте правилното решение за дома си и плащате точно толкова, колкото употребявате.

Ако пък сте заложили на друг начин на отопление, от който сте доволни, то замислите се, дали той е най-природосъобразният. Имайте предвид, че LPG е екологично чист източник на енергия и винаги можете да живеете природосъобразно като преминете към пропан-бутанова домашна инсталация.