LPG - печелившият избор за вашия бизнес

Все повече компании, независимо дали са малки или големи, използват пропан-бутан. LPG (Liquid Petroleum Gas) като устойчиво и ефективно гориво с чисто изгаряне е един от най-екологичните източници на енергия. Пропан-бутанът показва по-ниски емисии на парникови газове от бензина и дизела. Той е лесно преносим, може да се транспортира, съхранява и използва практически навсякъде като енергиен източник. От него има достатъчно резерви, за да продължи да се произвежда безпроблемно.

LPG - печелившият избор за вашия бизнес

Когато използвате пропан-бутан, оптимизирате разходите си, защото:

  • Пропан-бутанът е икономически ефективно и чисто гориво, а разходите за монтаж и експлоатация са достъпни.
  • Подгряването на вода с помощта на LPG спестява значително количество енергия и е особено популярно в туристическия сектор.
  • Фирмите с високо потребление на енергия се възползват от комбинирани решения с LPG.
  • Двигателите, работещи с пропан-бутан, издържат по-дълго и изискват по-малко поддръжка, което води до значително по-ниски експлоатационни разходи.
  • Първоначалната инвестиция в газова инсталация на бизнес сгради се възвръща многократно, а фирмите са независими от централната отоплителна мрежа.

Ние от V-Gas имаме дългогодишен опит в подпомагането на различни бизнеси, както и хиляди частни клиенти, в начинанието им да подобрят значително производителността на компанията или да намалят разходите на домакинството си. Нашият екип е на разположение, за да разгледа вашите специфични бизнес нужди и да ви посъветва кое е най-доброто решение за вас. Свържете се с експертите ни на телефон: 0882 977 459.