Предимствата на пропан-бутана при подгряване на вода

След като Ви запознахме с основните преимущества на домашната пропан-бутанова инсталацията, ще обърнем внимание в детайли на предимствата при подгряване на вода с помощта на LPG.

Предимствата на пропан-бутана при подгряване на вода

Как работи?

Нагревателят загрява студената вода над началната й температура, използвайки пропан-бутан. Така водата се съхранява при желаната топлина от собственика на дома, като допълнително може да се подгрее до гореща вода. По този начин се спестява енергия, а водата е в непрекъснато движение, тоест намалява се рискът от образуване на бактерии.

LPG удовлетворява нуждите на домакинството, което става независимо от централни прекъсвания на топлоподаването. В същото време се намаляват отделените вредни емисии при подгряване по друг начин.

Така пропан-бутановите системи за гореща вода са енергийно ефективни, чисти, удобни, тихи и достъпни. Тези предимства правят LPG нагревателите перфектно решение не само за частни клиенти, но и за различни бизнес идеи.

Приложения

Нагревателите на пропан-бутан могат да бъдат инсталирани и в открити пространства, за да осигурят гореща вода във вани, басейни, душове, спортни комплекси, спа центрове и т.н. Те лесно поддържат желаната температура на водата, независимо от температурата навън.

Предимствата на пропан-бутана при подгряване на вода

Основни предимства

Подгряването на вода с помощта на LPG е гъвкаво решение за дома и бизнеса, благодарение на надеждността му и способността на нагревателите да затоплят водата бързо. Те са най-добрата алтернатива на централното топлоснабдяване и електрическото отопление, като могат да бъдат използвани и на открито. Освен това поддръжката на инсталацията е изключително лесна.

Нагревателите на пропан-бутан предлагат:

  • гореща вода по всяко време, независимо снабдяване, в открити и закрити пространства;
  • пълен контрол върху температурата на водата;
  • спестяване на енергия;
  • по-малко отделени вредни емисии.

За повече информация относно преминаване към пропан-бутанова инсталация, може да се свържете с нас на тел.: 0700 20204.