LPG домашна инсталация – оптималното решение за новия Ви имот

Пропан-бутанът (LPG) е идеално решение, когато търсите най-добрия начин за отопление на новото си жилище, независимо къде се намира то. С LPG залагате на чиста, природосъобразна енергия, която отговаря на всичките Ви нужди и е вариант за отопление дори в труднодостъпни райони.

При изграждането на нов дом, изборът на отоплителна система е изключително важно решение, което следва да бъде обмислено внимателно и да се базира на обективен анализ на предпочитанията и възможностите на домакинството.

Милиони семейства в Европа, а вече и хиляди в страната, използват пропан-бутан като устойчив източник на топлина. Причините броят на българските домакинствата, които предпочитат отопление вкъщи на LPG, да нараства са много, но основните са свързани с това, че все повече семейства остават разочаровани от услугите, които предлагат топлофикациите, от допълнителното заплащане на отоплението в междужилищните пространства или от замърсяването на въздуха в дома при неправилна профилактика на климатиците. Ето защо, е необходимо внимателно да проверите различните възможности за отопление на жилището още преди неговото закупуване и да изберете оптимален, дългосрочен вариант.

LPG домашна инсталация – оптималното решение за новия Ви имот

Домашните инсталации на LPG са изключително привлекателно решение за отопление на Вашия нов дом. Знаете ли, че при отопление с LPG, спомагате за увеличаване на качеството на въздуха в дома Ви и допринасяте за опазването на околната среда?

Освен това пропан-бутанът отговаря и на нуждите Ви за готвене и подгряване на вода.

Професионалните готвачи предпочитат да готвят на пропан-бутан, защото по този начин най-добре контролират процесът на печене – получава се равномерно загряване и бърз контрол на температурата, което води и до икономия на енергия.

Снабдяването с гореща вода посредством пропан-бутан също има своите предимства – устройствата заемат много по-малко място от бойлерите, освен това са безопасни и енергийно ефективни.

Вече сте решили или обмисляте да се отоплявате в новото си жилище на пропан-бутан? Обадете ни се на национален номер 0700 20204 и разберете колко лесно може да се случи това.

Разберете повече за предимствата на LPG домашна инсталация:

Домашна LPG инсталация за удобство и безопасност

7 причини, за да изберете домашна инсталация с пропан-бутан

Отговори на често задавани въпроси за преминаване към домашна пропан-бутанова инсталация