На планина с V-Gas Mini

Разберете защо, когато планирате разходка в планината, не трябва да забравяте да вземете със себе си V-Gas Mini – компактния ни комплект от туристическо котлонче и газова бутилчица

Ако сте се съветвали с планинари или сте проверявали в интернет кои са най-практичните уреди, които лесно ще се съберат в раницата ви, която подготвяте за преход сред природата, със сигурност знаете какво представляват туристическите котлончета. V-Gas създаде V-Gas Mini – компактно котлонче с пропан-бутанов флакон именно, за да служи надеждно на къмпингари и планинари при пътуванията им. Леки и удобни, бутилките на V-Gas Mini са с 98% съдържание на бутан и тежат едва 190 г.

На планина с V-Gas Mini

Ето и няколко основни причини, заради които туристическите ни комплекти V-Gas Mini трябва винаги да са ви „под ръка“ в планината:

  • Носите за пътешествието храна, която искате да сготвите

Ако сте взели вместо консерви вкусна храна, която трябва да се изпече или свари, със сигурност можете да разчитате на комплекта. Така ще сте убедени, че не сте „мъкнали“ запаси напразно и че ще похапнете нещо топло. Имайте предвид и че на много места в планините е забранено паленето на огън, а дори да е позволено, начинанието е трудно изпълнимо в мокро и влажно време.

  • Планирате преход в отдалечени места, където няма чиста вода

Ако запасите ви с питейна вода свършат по време на прехода в места, където не сте сигурни, че водата е годна за пиене, винаги можете да я преварите с помощта на V-Gas Mini. Така няма да изпадате в ситуации, които да развалят приятното ви прекарване.

  • Необходимо ви е да затопляте вода

Всички родители знаят, че когато потеглят в планината с малките си отрочета, се нуждаят от компактно средство, което да подгрява вода. Причините са много – разтваряне на лекарства, на сухо мляко, подсигуряване на топъл чай и т.н. Когато нямате достъп и до електричество, туристическите котлончета с пропан-бутан идват на помощ.

Подсигурете излета си сред природата с леките ни и практични помощници V-Gas Mini!

При заявки за над 10бр. поръчате директно на тел: 0700 20204 или да се сдобиете с тях от най-близката бензиностанция на веригите Shell и Petrol.

Доставките на адрес се извършват чрез куриерска фирма Speedy и са за сметка на клиента. Ако са ви необходими само V-Gas пълнители, цената на един е само 1.75 лв., а пълният комплект V-Gas Mini се предлага на цена от 18.15 лв.