Над 5 000 участваха в играта ни с Radio NJOY

Раздадохме 10 комплекта за крем Брюле и 2 броя брандирани раници и чаши

И в края на месец ноември дадохме пълна газ на кампанията ни от активности, посветени на 25 годишнината от създаването на V-Gas. В продължение на две седмици, между 20 ноември и 1 декември, се проведе съвместната ни игра с радио NJOY: „Инспектор N-JOY ви зарежда с настроение с Ви-Газ“. В този период, всеки делничен ден, потребителите можеха да участват за награди като дадат правилен отговор на един от 10 въпроса, свързани с полезните свойства и широката употреба на пропан-бутана.

Като компания, която вече е над 25 години на българския пазар, ние винаги сме се стремели да запознаем широката общественост с ползите от употребата на пропан-бутан. Организирането на игра с едно от най-слушаните радиа в България бе идеален начин да постигнем целите си. Ще продължим да насърчаваме опознаването на пропан-бутана, тъй като все повече хора трябва да осъзнаят ползите му, както за удобство, така и за опазване на околната среда“, сподели Мая Благоева, изпълнителен директор на V-Gas.

Над 5 000 участваха в играта ни с Radio NJOY

Посредством информационните анонси в радиото слушателите разбраха кой е открил пропан-бутана; с какво гори Олимпийският огън; каква е практичната алтернатива на електрическия котлон и още много други интересни факти за ценния източник на енергия. Над 98% от участниците в играта дадоха верни отговори. Десет от тях, определени на томболен принцип, спечелиха страхотен комплект за крем Брюле, а двама – брандирана чаша и раница от V-Gas.