Приказни места за къмпинг в България

След като вече сте подготвили дома си на колела за сезона, уверили сте се, че сте се запасили с пропанови бутилки от V-Gas, е време да изберете дестинацията за незабравимото си пътешествие. А какво по-лесно от това да къмпингувате в България? Представяме на вниманието Ви няколко красиви къмпинг места у нас, които със сигурност ще ви откъснат от ежедневието на забързания град…

Приказни места за къмпинг в БългарияКъмпинг Градина

Къмпинг Градина е едно от най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие. Къмпингът се намира на 30 км южно от Бургас и на 8 км от старинния град Созопол. Разположението на къмпинг Градина до едни от най-древните места в България – историческия град Созопол и Несебър, го прави още по-привлекателен за туристи от цял свят.

В къмпинга се предлагат места за настаняване, както в собствени каравани и палатки, така и двойни и четворни бунгала. На територията на къмпинга има магазини за хранителни стоки, спортни стоки и заведения за хранене.

Приказни места за къмпинг в БългарияКъмпинг Якото място

Къмпинг Якото място също е разположен на южното Черноморие, на 45 км от Бургас и само на 2 км след Китен в посока Царево, на 3 км от Лозенец. До къмпинга се стига, след като подминете Китен посока Царево, пресичате рекa Караагач, непосредствено след КПП – то свивате в ляво и по локалното след около 300 – 400 м ще намерите „якото място“.

За почиващите със самостоятелни каравани и кемпери е на разположение обособена обща кухня. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо – печка, фурна, микровълнова, хладилник с голяма камера, мивка, прибори и чаши, ТВ с кабелна, маса и столове – всичко това в „як“ стил.

Приказни места за къмпинг в БългарияЕко къмпинг Батак

Еко къмпинг Батак е разположен на брега на яз. Батак в курортен комплекс Цигов Чарк в Западните Родопи – една от най-красивите планини в България и региона. До къмпинга се намират интересни градове и местности включително историческия гр. Батак, гр. Велинград – спа столицата на балканите, живописни язовири представящи възможности за риболов, спорт и туризъм и красиви планини за походи.

Еко къмпингът разполага с модерна пречиствателна станция, а всички удобства са направени от естествени материали. Къмпингът е проектиран така, че да не предизвика замърсяване на околната среда и микроклимата около язовир Батак.

Приказни места за къмпинг в БългарияКъмпинг Велико Търново

Къмпингът е разположен източно от с. Драгижево, което е на 1 км южно от главния път А4-Е772 Велико Търново – Варна. Намира се на 12 км от впечатляващата стара столица – Велико Търново.

В зоната на къмпинга са обособени 45 къмпинг места. Всяко едно от тях е с площ от над 100 кв.м, където удобно може да разположите своята каравана, кемпер или палатка. Къмпингът има добра инфраструктура, позволяваща достъп до всяка една негова част. Към всяко място е прекарана свежа питейна вода.

Приказни места за къмпинг в БългарияКъмпинг Зора

Къмпинг Зора се намира в североизточната част на гр. Обзор и се намира на 65 км от Варна, на 74 км от Бургас и на 30 км от Слънчев бряг.

Къмпинг Зора предлага спокойствие и тишина, съчетани със забавления и вълнуващи преживявания. Комплексът се състои от 11 бунгала, двуетажнa вила с 8 самостоятелни стаи, места за палатки и каравани, парк, барбекю и кухненски блок, паркинг, детска площадка и ресторант, на обща площ от 5000 кв.м. А плажът е само на 300 м!

Запасете се с пропанови бутилки за кемпери от V-Gas – вижте къде можете да ги намерите: Точки на продажба.