V-Gas Mini – начини на употреба

Разберете защо всеки пътешественик трябва да има V-Gas Mini – газово котлонче с пълнител бутанова бутилчица

V-Gas вече предлага уникален продукт за всеки, който обича да пътува и да се чувства добре дори в полеви условия. V-Gas Mini представлява компактен комплект от туристическо котлонче и бутилчица тип флакон, което го прави идеален за използване по време на дълго къмпингуване или при кратък излет сред природата.

V-Gas Mini – начини на употреба

Ето и няколко от множеството му приложения, които правят V-Gas Mini незаменим помощник по време на път:

  • Бързо и навсякъде варите вода за топли напитки – кафе, чай, какао и т.н. или си готвите полуготови продукти като спагети, хапки, бонфиле и т.н.
  • Не се притеснявате, ако пътувате с детето, защото винаги можете да му направите топло мляко.
  • Чудесно решение за подгряване на храни и….
  • единственото решение за вкусни палачинки сред природата. 🙂 Ако сте оборудвани с V-Gas Mini, можете да сготвите във всякакви условия какви ли не вкусотии.
  • Ако не сте сигурни, че водата, с която разполагате е чиста, винаги можете да я преварите.

 Препоръчваме употреба на мобилните V-Gas Mini, защото са абсолютно безопасни и не се влияят значително от температурни промени. Те са оборудвани и с т.нар. gas-stop система, която позволява преместването на флаконите от един уред на друг – например от котлон на горелка.

Можете да ги поръчате директно на тел: 0700 20204 или да се сдобиете с V-Gas Mini от най-близката бензиностанция на веригите Shell и Petrol.

Доставките на адрес се извършват чрез куриерска фирма Speedy и са за сметка на клиента. Ако са ви необходими само V-Gas пълнители, цената на един е само 1.75 лв., а пълният комплект V-Gas Mini се предлага на цена от 18.15 лв.