V-Gas предлага нов вид резервоар с обем 760 литра

V-Gas предлага нов вид резервоар с обем 760 литраАко Вашият бизнес се нуждае от транспортируем резервоар за пропан-бутан, то сега е моментът да го поръчате

V-GAS предоставя богат избор от надземни и подземни резервоари с капацитет, съобразен изцяло със специфичните нужди на всеки клиент. Вече предлагаме и транспортируем 760 литров резервоар за пропан-бутан, който често се използва в сферата на селското стопанство.

Техническите характеристики на резервоарите можете да разгледате тук.

Този тип вертикални резервоари често се използват за захранване на горелки, които се грижат за унищожаването на плевелите, като по този начин се избягва използването на препарати. На практика подобен вид резервоари с пропан-бутан имат широко приложение – използват се навсякъде за различни цели: от захранване с гориво на кораби, големи яхти, заведения, индустриални сгради, до задоволяване на битовите нужди на частни клиенти.

Всяка една от системите за снабдяване с пропан-бутан на V-Gas е модерна, икономична, сигурна и удобна. Обхващаме целия процес – от проучване на нуждите на клиента през монтажа на резервоара и узаконяване на инсталацията до редовните доставки на пропан-бутан и чист пропан. По този начин V-Gas дава оптимално решение за осигуряване на енергия в различни промишлени сектори, селското стопанство, както и за битови нужди.

Резервоарът с обем от 760 литра се отдава срещу депозит като V-Gas остава собственик и се грижи за неговата поддръжка. Екипът ни осигурява на клиентите проектиране, изграждане и узаконяване на газовите инсталации и извършва 4-годишни и 8-годишни прегледи, съгласно изискванията на ДАМТН.

Направете заявка за новите резервоари за пропан-бутан от V-Gas сега на тел.: 0700 20204 или ни пишете customer.service@v-gas.bg.