За втора поредна година участваме в Camping & Caravaning Expo 2023

Отбелязваме своята 25-годишнина в бранша със специални промоции и томбола за посетителите

И тази година се включваме в Camping & Caravaning Expo, което ще се проведе от 12 до 14 май 2023 г. на паркинга пред Метро София 1. По време на изложението ще представим най-добрите решения за готвене, подгряване на вода и отопление в караваната, дома и градината.

За посетителите на изложението предлагаме специални отстъпки и награди:

За втора поредна година участваме в Camping & Caravaning Expo 2023при покупка на 5 броя V-Gas Mini, шестото газово котлонче с пълнител бутанова бутилка е БЕЗПЛАТНО;

при заплащане на депозит за резервоар за отопление преди 31.05.2023 г., клиентът получава отстъпка от 200 лв.

Освен това ще раздадем и награди чрез томбола сред посетителите. Пет от тях ще получат комплект V-Gas Mini, съхранявани в екологични торбички за многократна употреба.

Участието ни в Camping & Caravaning Expo 2023 е още една от инициативите, с които отбелязваме нашите 25 години в бранша. Това допълнително подчертава ангажимента на V-Gas към иновациите, качеството в производството и разпространението на продукти с пропан-бутан.

За втора поредна година участваме в Camping & Caravaning Expo 2023

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg.  Къмпинг и караванинг експо събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аутдор активностите. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат различни модели кемпери, каравани, палатки, туристически автомобили, къмпинг оборудване и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и свободно време сред природата.

Входът е свободен. Очакваме ви!

За втора поредна година участваме в Camping & Caravaning Expo 2023