На къмпинг с V-Gas в Сърбия

След като Ви дадохме информация за прекрасни места за къмпингуване в България и Гърция, е време да отправим поглед на запад в търсене на интересни приключения в Сърбия. Потегляме към няколко къмпинга, които са известни с хубавата природа, която ги заобикаля и са предпочитани места за отсядане от местните пътешественици. И не забравяме да сме си осигурили пропанови бутилки за кемпери от V-Gas, разбира се. 🙂

 

Къмпинг Zasavica

На къмпинг с V-Gas в Сърбия

Къмпингът е разположен в сърцето на природен резерват Zasavica. На разположение на летовниците са ресторант и детска площадка. В общите части е осигурен безплатен WiFi.

Гостите могат да наемат място за къмпинг с включена електрическа връзка от 16 ампера. Общите бани разполагат с поддържани душ и тоалетна. На място могат да се наемат велосипеди. Освен да се насладят на продължителни разходки из резервата, гостите могат да се отдадат на риболов или каране на кану. Курортното село Връдник е на 28 километра от къмпинга, а Нови Сад – на 41 километра.

 

Къмпинг Dunav

На къмпинг с V-Gas в СърбияКъмпингът се намира до град Земун, на самия бряг на река Дунав, на 10 км от Белград и на 1 км от магистрала Е-75. Мястото не е от най-големите къмпинги, затова е и уютно, отличава се с прекрасна гледка към Дунав и Белград. Къмпингът е с 2 звезди, но е удобна локация за нощувка, ако сте предприели обиколка на Сърбия и искате да се насладите на столицата й.

На разположения са 50 къмпинг места, както и 7 двойни бунгала, 3 двойни и 3 тройни стаи с бани в апартамента. Отворен е денонощно по време на къмпинг сезона.

 

Къмпинг Oaza

На къмпинг с V-Gas в СърбияРазположен на 1 минута пеша от живописното Врачев гайско езеро, този къмпинг е и в непосредствена близост до Бела църква. Градът е на около 280 км от София.

Къмпингът работи от април до ноември и разполага с безплатен Wi Fi, поддържани санитарни възли, място за барбекю и лятно кино.

 

Къмпинг Enigma

На къмпинг с V-Gas в СърбияEnigma се намира далеч от градските райони и главните пътища, което предполага почивка в абсолютно спокойствие. Най-близкият град е Vranje, който се намира на около 250 км от София.

В къмпинга са на разположение външни басейни, ресторант на открито и цветни градини. Мястото е подходящо за велосипедисти и мотоциклетисти, които могат да спят в индивидуални палатки.

Осигурено е водоснабдяване и електричество за всички превозни средства, санитарни помещения с душове и т.н. Къмпингът предлага 24-часова охрана и видео наблюдение.

 

Къмпинг Vlasina

На къмпинг с V-Gas в СърбияЕдна от най-популярните и близки дестинации в Сърбия сред българите е регионът около Власинското езеро, който се намира само на около 100 км от София. Точно там е разположен къмпинг Vlasina. Намира се на надморска височина от 1213 метра, до самия бряг на езерото. Около къмпинга има условия за риболов, плаване с лодка, както и футболно игрище.

 

Най-добрите продукти за Вашия кемпер, които ще гарантират хубави преживявания по време на пътуването Ви, са пропановите ни бутилки и V-Gas Mini – малка бутилка с котлонче, незаменим помощник при къмпингуване.

Използван е снимков материал от booking.com.