Очаквайте ни и на Camping&Caravaning Expo Varna 2022

След успешното ни представяне на Camping&Caravaning Expo 2022 в София, където щандът на V-Gas бе посетен от над 15 000 души, се отправяме към Варна, за да се включим в следващото издание на изложението. То ще се проведе от 13 до 15 май на външния паркинг на Varna Mall.

По време на експото нашите специалисти ще отговарят на всички въпроси относно предимствата на кемпер бутилките ни, широкото приложението на продуктите на V-Gas и тяхната безопасна и лесна експлоатация.

Посетителите на Camping&Caravaning Expo Varna 2022 ще могат да се възползват и от специалните ни промоции:

  • 10 % отстъпка при закупуване на пакет V-Gas Mini(газово котлонче с пълнител бутанова бутилка) с един пълнител;
  • БЕЗПЛАТЕН допълнителен пълнител при закупуване на V-Gas Mini и пет пълнителя;
  • 200 лв. отстъпка при сключване на сделка за резервоар за отопление и заплащане преди 31.05.2022 г.

Входът за изложението е свободен! Очакваме ви!

Очаквайте ни и на Camping&Caravaning Expo Varna 2022

За Camping&Caravaning Expo Varna 2022:

На прага на туристическия сезон, в продължение на 3 дни (между 13 и 15 май), всички любители на отдиха сред природата ще могат да открият на едно място всичко необходимо за своята добре подготвена, удобна, спокойна и щастлива почивка през предстоящото лято. На Camping & Caravaning Expo Varna 2022 ще бъдат представени световноизвестни марки кемпери и каравани, соларна техника и иновативни решения за къмпинг оборудване, туристически и високопроходими автомобили за свободното време, палатки и екипировка за преходи, къмпинг, спорт и оцеляване сред природата.