Предизвикателствата на 2020 г. увеличиха доверието във V-Gas

Екипът ни доказа, че може да предоставя висококачествени услуги и продукти, дори в усложнени условия

Изпращаме 2020 г. като година, която ни показа, че спазването на най-важните ни бизнес принципи –  професионализъм, откритост, лоялност и усъвършенстване е от изключително значение за запазването на доверието на клиентите ни в извънредни ситуации. Навременното предприемане на оптимални мерки за предпазване на служители и клиенти от пандемията, позволи на бизнеса ни да не спира да се развива. Това доведе и до рязко увеличаване на броя на доставките ни на пропан за дома.

Продължаваме да приемаме поръчки за директни доставки до вашия дом в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Шумен, Благоевград, Плевен и Созопол като прилагаме необходимите мерки за безопасност! Можете да поръчате на национален номер: 0700 20204, от 9 до 17 ч. в делнични дни и от 9 до 12 ч. в събота. Доставките се извършват понеделник – петък, между 9 и 17 ч. на посочения адрес.

The Challenges of 2020 Increased Your Trust in V-Gas

Освен нарастване на броя на доставките, през 2020 г. отчетохме и увеличение на клиентите ни, които избраха газови инсталации за дома. Повишихме и информираността на крайния потребител относно удобствата на LPG инсталациите като най-добър вариант за отопление за дома посредством кампанията ни „Доставяме зелена енергия за вас!“.

Отчитаме като постижение през 2020 г. и оборудването на пълначния ни завод в с. Бенковски с нова транспортна линия, която улеснява операторите и ускорява цялостния процес по пълненето и инспекцията на бутилките ни с пропан-бутан. Капацитетът на новата поточна линия е приблизително 330 бутилки в час, а скоростта й е 1.3-1.5 метра в секунда.

The Challenges of 2020 Increased Your Trust in V-Gas

 

През изминалата година утвърдихме и лидерската си позиция на българския пазар при предлагане на горива на едро, пропан бутан на едро и резервоари за газ.

Вярваме, че и през 2021 г. ще продължаваме да разширяваме дейността си и да предлагаме актуални продукти на пазара като иновативни композитни бутилки, съобразени с най-високите стандарти за качество и безопасност.

Пожелаваме ви здрава, успешна и щастлива нова година!