Съвети за освежаване на кухнята ви

Познавате предимствата на газовата печка от личен опит и/или от материалите, които сме публикували в блога ни. Време е и да ви дадем няколко лесни за изпълнение, но ефективни идеи за освежаване на кухнята, независимо колко голяма е тя.

  1. Гответе „на зелено“

Съвети за освежаване на кухнята виРастенията не трябва да обитават само двора или терасата ви. Те придават жизненост и настроение на всяко помещение в дома. Отглеждането на пресни билки в кухнята е колкото красиво, толкова и практично начинание. Подходящи за целта са розмарин, риган, мента и др. Поставете ги на най-светлото място в кухнята ви и ги поливайте според сезона и особеностите им.

  1. Блестящи ножове

Съществуват най-различни видове ножове – ежедневни, специализирани, професионални и т.н. Важно е не само да сте избрали подходящите ножове за вашите нужди, но и да изберете най-доброто място в кухнята за тях. Независимо дали сте се спрели на магнитно окачване на стена или на стилен блок за ножове, задължително е те да са в изряден вид и ред.

  1. Време е за часовник

Независимо дали печката ви е с таймер или не, поставянето на стенен часовник в кухнята ще й придаде отличителен вид и ще ви спести… време – няма да отвличате вниманието си от готвенето, проверявайки телефони и други мобилни устройства с часовници. Потърсете уред, който да е функционален и да изразява настроението на вашата кухня.

  1. Вземете си красив чайник

Съвети за освежаване на кухнята ви

Замислете се колко енергийно ефективна е вашата електрическа кана, дали можете да използвате предварително зададени температури, колко лесно се почиства и дали придава уют на кухнята ви. Може би е време да смените електрическата кана с нещо по-красиво и функционално?

  1. Още интериорни идеи

А замисляли ли сте се…

  • вместо картини, да окачите в кухнята интересни чинии;
  • боядисате старите столове в ярки и свежи цветове;
  • използвате нестандартни осветителни тела?

Съвети за освежаване на кухнята ви

Ако искате освен красив и оптимално функционален дом, свържете се с нас на тел: 0 700 20 204, за да разберете повече за нашите газови инсталации.