Предимствата, които V-Gas предлага за вашия бизнес

Пропан-бутанът (или LPG – Liquefied petroleum gas) се отличава с разнообразен набор от приложения: милиони домове, офиси и фирми разчитат на него за покриване на енергийните си нужди. Непрекъснато се увеличава значението му и като алтернативно транспортно гориво – само в Европа, над 15 млн. превозни средства се захранват с пропан-бутан. Все повече шофьори използват LPG не само заради по-ниските експлоатационни разходи, но и заради по-малкото отделяни вредни емисии. 

В индустриалния сектор пропан-бутанът също е широко разпространен: използва се в металургичния, керамичния, стъкларския, селскостопанския, текстилния и много други сектори. 

Предимствата, които V-Gas предлага за вашия бизнес

Пропан-бутанът също намира широко приложение в ресторантьорството и хотелиерството. Независимо дали управлявате ваканционно селище, кръчма, ресторант, хотел или СПА център, надеждната, чиста и достъпна енергия играе основна роля в поддържането на успешен бизнес модел. 

Пропан-бутанът, който V-Gas може да ви осигури, е предпочитано решение за отопление, подгряване на вода и готвене в различни обекти. 

Само някои от предимствата на LPG са:

– едно от най-чистите конвенционални горива

достъпен източник на енергия, дори на места със слабо изградена инфраструктура

Възползвайте се от предимствата на пропан-бутана и разчитайте на надежден и гъвкав партньор, който може да предложи най-добрите решения за вашия бизнес – свържете се с нас на тел.: 0700 20 204.