Щандът на V-Gas на Camping & Caravaning Expo привлече голям интерес за трета поредна година

V-Gas беше сред 80 фирми изложители на тазгодишното Camping & Caravaning Expo в София, което привлече над 20 000 посетители между 12 и 14 април. Нашите експерти запознаха хиляди с дейността на компанията и широкото приложение на продуктите ни – автогаз, пропан-бутан за индустриални и битови нужди, резервоари и бутилки.

Посетителите на щанда ни проявиха най-голям интерес към пропановите V-Gas бутилки за кемпери и каравани, които са приложими дори за яхти. Запознаха се и с предимствата на домашната газова инсталация, която е икономична, природосъобразна и удобна за ползване дори в отдалечени райони. Затова и получихме голям брой запитвания за поставяне на стелажи, бутилки и резервоари за отопление в къмпинги по Черноморието.

Мнозина се възползваха от специалната ни промоция на комплекта V-Gas Mini (газово котлонче с пълнител бутанова бутилка), който е изключително полезен при излети и къмпингуване. Посетителите имаха възможност и да участват в томбола, на която се включихме с много награди и рекламни материали. 

За нас беше удоволствие да се запознаем на живо и с наши настоящи клиенти, които посетиха щанда на V-Gas, за да разберат повече за процесите по пълнене на бутилките, начините на дистрибутиране и т.н. 

Разгледайте снимки от участието ни на Camping & Caravaning Expo 2024: