Успешно представяне на V-Gas и на Camping&Caravaning Expo Varna 2022

Между 13-15 май V-Gas се включихме и във второто издание на Camping&Caravaning Expo за 2022 г., което се проведе във Варна. Над 4 000 души се запознаха с продуктите и услугите, които предоставяме и се убедиха в преимуществата на пропан-бутана.

По време на Camping&Caravaning Expo Varna 2022 имахме възможност да представим не само на практичните ни предложения за отопление, но и бутилките ни за кемпери (от 9 кг пропан) и тези за барбекюта (от 10 кг). Както и на изложението в София, фаворит на посетителите беше газовото котлонче с пълнител бутанова бутилка – V-Gas Mini, което беше на промоционални цени по време на експото.

Участие в Camping&Caravaning Expo Varna 2022 взеха служители от отделите Логистика и Търговия.

Радваме се, че успяхме да се срещнем със заинтересованите посетители и да ги запознаем с дейността на V-Gas като компания, поставяща на първо място качеството и безопасността, както и ефективните и природосъобразни приложения на пропан-бутана.

Успешно представяне на V-Gas и на Camping&Caravaning Expo Varna 2022

За Camping&Caravaning Expo Varna 2022:

В продължение на 3 дни (между 13 и 15 май), всички любители на отдиха сред природата успяха да открият на едно място всичко необходимо за своята добре подготвена, удобна, спокойна и щастлива почивка през предстоящото лято. На Camping & Caravaning Expo Varna 2022 бяха представени световноизвестни марки кемпери и каравани, соларна техника и иновативни решения за къмпинг оборудване, туристически и високопроходими автомобили за свободното време, палатки и екипировка за преходи, къмпинг, спорт и оцеляване сред природата.

Успешно представяне на V-Gas и на Camping&Caravaning Expo Varna 2022