V-Gas на гости на клиенти, използващи домашна LPG инсталация

Винаги сме се старали да предлагаме най-доброто на нашите клиенти и да търсим обратна връзка от тях. Ето защо наш екип отиде на гости на Михаил Колосков и Валентина Недева-Адамс. Те са практични потребители, които са намерили оптималното решение за отопление на жилищата си – домашна LPG инсталация от V-Gas. Всеки един от тях накратко разказва защо е предприел тази стъпка и какво се е променило, откакто използват услугите ни.

Моята къща е голяма – около 500 м2. Имах инсталация на пелети, но се отказах – беше тежко и неудобно да нося чували, да изхвърлям пепел. Оказа се, че е и по-евтино отоплението на газ. За мой късмет открих в интернет фирма V-Gas, която ми осигури отопление. От 3 години използвам това отопление. Проектът беше изпълнен бързо и просто, което не очаквах, защото в Русия такъв технически проект е проблематичен…“, споделя Михаил.

Вижте цялото интервю:

Много обичам всичко да е организирано и да става лесно… Вкъщи за отопление и готвене използвам газ. Отоплението на газ е не само екологично чисто, което е много важно за мен, но е и супер лесно. Поръчваме газ в зимния сезон веднъж на месец, месец и нещо…“, разказва Валя.

Вижте цялото интервю:

Изберете лесният, екологично чист и икономичен начин на отопление!

Обадете ни се на тел.: 0700 20 204, за да обсъдим възможностите за отопление във Вашия дом. Подробна информация за предимствата на LPG домашна инсталация можете да намерите тук и тук.