LPG за осигуряване на пълен комфорт в дома Ви извън града

Едва ли има някой, който не би пожелал да има на разположение “бяла, спретната къщурка” далеч от шумния град. Все повече хора се преустановяват в отдалечени местности, сред природата, където могат да се отърсят от ежедневния стрес, да дишат чист въздух, да живеят здравословно и да отглеждат децата си спокойно… Независимо дали използвате къщата си само от време на време за отдих или това е постоянният ви дом, трябва да се погрижете за оптималния си комфорт, както и за икономичното и екологичното използване на енергия в нея.

Предизвикателствата при живота “на село”

Въпреки предимствата си, животът “на село” също е предизвикателство, особено що се отнася до устройството на къщата ви и използването на енергийни ресурси. Нарастващите разходи за енергия, съчетани с ненадеждността и недостъпността на електрическата мрежа създават стрес за тези, които търсят по-спокоен начин на живот. Обикновено липсва лесен достъп до електричество и газ, който градът предлага. Инсталирането и поддръжката на електрически кабели и газопроводи често изискват сериозна инвестиция във време и пари.LPG за осигуряване на пълен комфорт в дома Ви извън града

Алтернативите

Липсата на или слаборазвитата енергийна и инфраструктурна мрежа често кара собствениците на имоти в селските райони да търсят алтернативи. Слънчевата и вятърната енергия несъмнено са популярни вече и в България, но при тях произвеждането на електричество изисква продължителен период от време, което може да се отрази и в колебания в захранването. Освен това тези технологии продължават да държат високи цени.

Решението – LPG

Ефективното решение за отдалечения от града дом е едно – пропан-бутан. Преминаването към домашна LPG инсталация е лесно и осигурява енергия за:

  • отопление;
  • готвене;
  • подгряване на вода;
  • захранване на хладилници, перални, сушилни и др. уреди.

Освен заради широката си употреба, пропан-бутанът е предпочитана алтернатива за отопление в селските райони у нас, защото:

  • е по-екологичен вариант от електричеството, генерирано от въглища.
  • е нетоксичен и няма да повлияе върху качеството на водните басейни и почвата.
  • има неограничен срок на годност и не се влияе от метеорологичните условия.
  • се транспортира лесно, а V-Gas разполага с отлична мрежа за разпространение в България.
  • е по-ефективен от други енергийни източници.
  • осигурява моментални възможности за готвене, затопляне на вода и отопление на дома и повишава енергийна ефективност на домашните уреди.

Вземете оптималното решение за ефективно и екологично отопление във Вашия дом извън града. Заявете преминаване към LPG инсталация СЕГА на тел.: 0700 20204.