ПЛЮСОВЕТЕ НА ДОМАШНАТА LPG ИНСТАЛАЦИЯ

Независимо дали живеете в отдалечен район или в сърцето на многолюден град, пропан-бутанът (LPG) обикновено е най-добрият вариант за отопление на дома ви. Високоефективното гориво е алтернатива на отопление посредством топлофикационни дружества, електричество или твърдо гориво. Често потребителите обаче си задават въпроса дали да преминат към природен газ или към LPG.

Ето защо пропан-бутанът е най-подходящото решение за вашия дом.

По-висока ефективност

Основното предимство на LPG е високата ефективност. Средно пропан-бутанът има енергийно съдържание от около 93 MJ/m³, докато при природният газ то е близо 39 MJ/m³. Това означава, че LPG e с приблизително двойно по-високи нива на ефективност.

Достъпна инсталация, независимо къде е домът ви

Ако домът ви не е включен в мрежа за пренос на природен газ, процесът по изграждане на такава ще отнеме твърде много време и ресурси. Ние предлагаме подземни и надземни резервоари, които могат да бъдат инсталирани безпроблемни и бързо, независимо от местонахождението на вашия дом. Те са лесно приспособими и не се нуждаят от често зареждане.

Екологичен източник на енергия

В сравнение с пропан-бутана, природният газ произвежда повече парникови емисии. LPG гори много по-чисто, което го прави много по-безвреден за околната среда от природния газ и нефта.

Вижте какво споделят потребителите на домашна инсталация с пропан-бутан:

Имате въпроси относно преминаването към домашна LPG инсталация? Свържете с експертите ни на тел.: 0700 20204 сега!